woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBronzen stieren voor Hendriks, Lieder, Schuurs en Oliseh

Bronzen stieren voor Hendriks, Lieder, Schuurs en Oliseh

De periodetitel mocht dan aan de neus van Fortuna Sittard voorbij zijn gegaan, de Limburgse club won vandaag wel twee Bronzen stieren. Talent Perr Schuurs en coach Sunday Oliseh vielen in de prijzen.

Schuurs
Schuurs werd verkozen tot het grootste talent van de Jupiler League, terwijl Oliseh over de eerste periode bezien de beste coach was. ,,Er zijn op dit moment zoveel grote talenten in de Jupiler League, dat ik écht niet verwacht had om de Bronzen Stier te winnen. Ik was echt verrast. Natuurlijk is het hartstikke leuk om een individuele prijs te winnen, maar de volgende prijs wil ik toch echt samen met het team pakken”, jubelt Schuurs op de clubwebsite.

Sam Hendriks
Go Ahead Eagles-spits Sam Hendriks werd verkozen tot beste speler. Hij versloeg Mateo Cassierra (Jong Ajax), Djibril Dianessy (Fortuna Sittard) en Arnaut Groeneveld (NEC). Hendriks was ook genomineerd als topscorer, evenals Andrija Novakovich (Telstar) en Mart Lieder (FC Eindhoven). Maar omdat Lieder de minste minuten nodig had voor zeven treffers, wint hij de Bronzen stier voor topscorer in de eerste periode.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD