zaterdag, januari 22, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBronkhorst (FC Lisse) baalt van nederlaag tegen ACV: 'Dit is een dure...

Bronkhorst (FC Lisse) baalt van nederlaag tegen ACV: ‘Dit is een dure les’

FC Lisse ging zaterdag in de eerste speelronde van de Derde Divisie in eigen huis enigszins verrassend onderuit tegen ACV Assen (2-3). Hoofdtrainer Raymond Bronkhorst van de verliezende formatie sprak na afloop met FC Lisse TV en constateerde dat zijn ploeg ten onder ging omdat het minder scherp was dan de tegenstander uit Drenthe.

,,Dit is precies wat ze noemen een valse start. Ik vond ACV heel scherp in de duels, zo wonnen ieder duel en dat zeker in het begin van de eerste helft. In het laatste kwartier van de eerste helft komen wij er een beetje beter in en dan kom je op 2-1 voor net voor de rust en dat is prima. In de rust zetten wij het iets om, maar als je de beleving ziet waarmee we de kleedkamer uitkomen dan is dat niet genoeg. We hebben al vaker gezegd dat als wij honderd procent inzet leveren dan kunnen wij als ploeg gewoon heel goed voetballen, maar als het 99 procent is dan zie je dat het gewoon lastig wordt. Dat is wat wij altijd moeten brengen en dit is een dure les. Dit is de eerste pot en van hieruit kun je weer verder”, aldus Bronhorst op het officiële You Tube-kanaal van FC Lisse.

De oefenmeester is tevreden met de ploeg die hij dit seizoen tot zijn beschikking heeft, maar zoals al aangegeven moet een ieder zich dan wel voor de volle honderd procent inzetten. ,,Ik vind dat wij met onze selectie, met de spelers die vandaag op het veld staan, van ACV moeten winnen. Ik denk dat het hem echt zat in een stukje energie dat zij wel levereden en wij net iets te weinig.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS