Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Breetveld kan SteDoCo niet meer motiveren en is vertrokken

Breetveld kan SteDoCo niet meer motiveren en is vertrokken

SteDoCo gaat op jacht naar lijfsbehoud in de Derde Divisie Zaterdag zonder Virgil Breetveld. De trainer is deze week vertrokken uit Hoornaar, waar hij na het lopende seizoen al zou vertrekken. In de slotfase van het seizoen kan hij echter de groep niet meer voldoende raken.

Cruciaal duel met Almere

Afgelopen weekend speelde SteDoCo gelijk tegen Huizen (1-1). Daardoor werd de directe concurrent wel op afstand gehouden, maar tegelijkertijd liep Jong Almere City wel weg. Met nog twee duels voor de boeg staat SteDoCo op drie punten van de veilig veertiende plek, bezet door Almere. Dit is zaterdag de tegenstander, volgende week wacht een thuisduel tegen het uitgespeelde VVOG.

Ultieme teamprestatie

In deze cruciale duels zit Breetveld niet meer op de bank. Deze week zat de trainer om de tafel met de clubleiding. Daarin heeft hij aangegeven dat hij de spelersgroep niet meer voldoende kan motiveren en stimuleren om de ultieme teamprestatie neer te zetten. “Wij respecteren zijn uitleg, maar vinden het vooral spijtig dat er een vroegtijdig afscheid komt. Gedurende de eerst drie seizoenen zijn immers onder zijn leiding de nodige successen behaald.” Assistent Ton Vonk en keeperstrainer Eric Plieger zullen nu voor de groep komen te staan.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag