maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBreetveld kan SteDoCo niet meer motiveren en is vertrokken

Breetveld kan SteDoCo niet meer motiveren en is vertrokken

SteDoCo gaat op jacht naar lijfsbehoud in de Derde Divisie Zaterdag zonder Virgil Breetveld. De trainer is deze week vertrokken uit Hoornaar, waar hij na het lopende seizoen al zou vertrekken. In de slotfase van het seizoen kan hij echter de groep niet meer voldoende raken.

Cruciaal duel met Almere

Afgelopen weekend speelde SteDoCo gelijk tegen Huizen (1-1). Daardoor werd de directe concurrent wel op afstand gehouden, maar tegelijkertijd liep Jong Almere City wel weg. Met nog twee duels voor de boeg staat SteDoCo op drie punten van de veilig veertiende plek, bezet door Almere. Dit is zaterdag de tegenstander, volgende week wacht een thuisduel tegen het uitgespeelde VVOG.

Ultieme teamprestatie

In deze cruciale duels zit Breetveld niet meer op de bank. Deze week zat de trainer om de tafel met de clubleiding. Daarin heeft hij aangegeven dat hij de spelersgroep niet meer voldoende kan motiveren en stimuleren om de ultieme teamprestatie neer te zetten. “Wij respecteren zijn uitleg, maar vinden het vooral spijtig dat er een vroegtijdig afscheid komt. Gedurende de eerst drie seizoenen zijn immers onder zijn leiding de nodige successen behaald.” Assistent Ton Vonk en keeperstrainer Eric Plieger zullen nu voor de groep komen te staan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD