woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBreetveld bezig aan laatste maanden bij SteDoCo

Breetveld bezig aan laatste maanden bij SteDoCo

SteDoCo gaat na dit seizoen niet verder met trainer Virgil Breetveld. Beide partijen hebben in onderling overleg besloten dat ze na het lopende seizoen ieder hun eigen weg gaan. Het wordt voor het eerst in vier jaar dat er in Hoornaar een nieuwe trainer voor de groep komt te staan.

Nieuwe uitdaging

Onder leiding van Breetveld promoveerde SteDoCo in 2015 naar de Topklasse, door kampioen te worden in de hoofdklasse A. In de Topklasse Zaterdag eindigde SteDoCo op de veertiende plaats, waardoor het dit seizoen werd ingedeeld in de Derde Divisie Zaterdag. Daarin draait het mee in de middenmoot. SteDoCo in de Derde Divisie proberen te houden wordt de laatste klus voor Breetveld. De samenwerking wordt niet verlengd, omdat beide partijen hebben aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Assistent-trainer vertrekt ook

Niet alleen Breetveld vertrekt na dit seizoen bij de Zuid-Hollanders. Ook assistent-trainer Ton Vonk neemt afscheid. Vonk heeft bij SteDoCo aangegeven dat het hem niet meer lukt om de drie trainingsavonden te combineren met zijn werk. Ook Vonk is bezig aan zijn de vierde seizoen bij SteDoCo, maar daarvoor was hij al eens hoofdtrainer en speler bij de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD