Volg ons
Mark-Schenning-UNA

Nieuws

VVSB stelt Mark Schenning aan als nieuwe trainer

VVSB stelt Mark Schenning aan als nieuwe trainer

VVSB heeft elf dagen na het plotselinge vertrek van succescoach Wilfred van Leeuwen naar FC Eindhoven een nieuwe trainer gevonden. Mark Schenning (46) gaat per direct aan de slag als coach van de Tweede Divisionist uit Noordwijkerhout.

UNA
Schenning stond afgelopen jaren aan het roer bij UNA, dat onder zijn leiding zich wist te plaatsen voor de Tweede Divisie, maar in het debuutjaar in de blessuretijd van de laatste speelronde degradeerde in een rechtstreeks alles-of-niets duel met HHC Hardenberg. De oud-speler van onder meer Willem II, FC Den Bosch en NAC Breda maakte echter al halverwege het seizoen aan zijn laatste jaar bezig te zijn in Veldhoven. Hoewel VVSB op 22 juli de voorbereiding hervat, zal Schenning in verband met reeds geplande vakantie op 29 juli voor het eerst voor de groep staan.

Wij-gevoel
In VVSB heeft Schenning een nieuwe uitdaging gevonden. Op de clubsite van VVSB licht het bestuur toe waarom de keuze uitgerekend op Schenning is gevallen: ,,Mark is een rustige en realistische trainer die met een betaald- en amateurvoetbal achtergrond invulling kan geven aan de verdere doorgroei en positieve spelopvatting van VVSB. Hij kent de Tweede Divisie door zijn jaren bij UNA maar al te goed. Ook bij UNA staat de club en het wij-gevoel centraal bij het presteren op niveau.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Nieuws