dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBraspenning-soap: vier spelers De Dijk uit selectie

Braspenning-soap: vier spelers De Dijk uit selectie

De soap rond de opgestapte hoofdsponsor Heino Braspenning werkt direct door naar het eerste elftal. Trainer Jochem Twisker kampt inmiddels met een uitgedunde selectie, omdat vier spelers met een sterke loyaliteit naar de geldschieter opnieuw niet verschenen op de training.

Reken niet meer op hen
“Alleen Chakib Tayeb is weer aangesloten ten opzichte van vorige week”, stelt Twisker in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal. ,,Achmed Ahahaoui, Nabil el Gourari, Giovanni Sabajo en Mostapha el Aamrani waren er wederom niet bij. Zij moeten maar in gesprek gaan met de club over hun toekomst. Ik reken niet meer op hun terugkeer.”

Twee gemiste trainingen

De Dijk kwam deze week slechts tot één training. Twisker mist tegen HHC Hardenberg tevens Frank Schilder en Tony Tol, die geschorst zijn. Doelman Jeroen Verhoeven is nog altijd niet inzetbaar door een schouderblessure. Twisker zelf maakte deze week bekend na dit seizoen te vertrekken bij De Dijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD