Volg ons

Tweede Divisie

Brand (RVVH) en Van Eck (Barendrecht) bereiken akkoord met ASWH

Brand (RVVH) en Van Eck (Barendrecht) bereiken akkoord met ASWH

ASWH heeft twee talenten toe kunnen voegen aan de selectie voor komend seizoen. De club uit de Tweede Divisie maakte va de officiële kanalen de komst bekend van Jay Brand en Joost van Eck.

De 21-jarige Brand komt over van eersteklasser RVVH. In de zomer van 2019 arriveerde hij bij laatstgenoemde club toen hij de overstap maakte van Oranje Wit. Brand is een rechtsback die volgens de informatie op de website van ASWH in staat is om de gehele rechterkant te bestrijken. Van Eck (19) is inzetbaar op het middenveld, maar ook in de voorhoede. Hij komt over van Barendrecht waar hij ook al zijn debuut maakte in het eerste elftal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie