Volg ons

Tweede Divisie

Brand (RVVH) en Van Eck (Barendrecht) bereiken akkoord met ASWH

Brand (RVVH) en Van Eck (Barendrecht) bereiken akkoord met ASWH

ASWH heeft twee talenten toe kunnen voegen aan de selectie voor komend seizoen. De club uit de Tweede Divisie maakte va de officiële kanalen de komst bekend van Jay Brand en Joost van Eck.

De 21-jarige Brand komt over van eersteklasser RVVH. In de zomer van 2019 arriveerde hij bij laatstgenoemde club toen hij de overstap maakte van Oranje Wit. Brand is een rechtsback die volgens de informatie op de website van ASWH in staat is om de gehele rechterkant te bestrijken. Van Eck (19) is inzetbaar op het middenveld, maar ook in de voorhoede. Hij komt over van Barendrecht waar hij ook al zijn debuut maakte in het eerste elftal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie