Home Competities Eerste Divisie Brama verrast met terugkeer bij FC Twente: 'Een heel bijzonder gevoel'

Brama verrast met terugkeer bij FC Twente: ‘Een heel bijzonder gevoel’

Wout Brama is komend seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse voetbalvelden. De middenvelder (31), die recent uitkwam voor het Australische Central Coast Mariners, zet vrijdag zijn handtekening onder een contract met zijn voormalige werkgever FC Twente.

- Advertentie -

Verbonden
Het nieuws van de terugkeer van de middenvelder naar FC Twente werd bekend gemaakt op de officiële website van de club. Uit de berichtgeving is vooralsnog niet duidelijk wat de duur van de overeenkomst tussen speler en club is. Wel werd er aangegeven dat Brama ook na zijn actieve voetbalcarrière aan FC Twente verbonden zal blijven.

Topfit
Brama gaf op de website van zijn ‘nieuwe’ werkgever tekst en uitleg over de enigszins verrassende terugkeer in Enschede.  ,,Een heel bijzonder gevoel om hier weer écht terug te zijn, dat ik terug ga naar mijn club daar word ik heel erg blij van.  Uit het feit dat FC Twente mij na mijn carrière wil behouden spreekt veel waardering en vertrouwen, dat was voor mij richting de toekomst erg belangrijk. Ik zal de komende tijd ook in de organisatie meekijken, maar de hoofdfocus is voetbal. Zo lang ik nog fit ben, ik er blij van word en FC Twente ook, wil ik blijven spelen. Ik voel me topfit en hoop nog jaren te kunnen voetballen.”

Loopbaan
De middenvelder arriveerde als twaalfjarige jongen bij FC Twente. Hij doorliep de jeugdopleiding van de club en debuteerde in 2005 in het eerste elftal van de club. Brama won met FC Twente de landstitel en veroverde de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. In 2014 stapte hij over naar PEC Zwolle en vervolgens kwam hij uit voor FC Utrecht en Central Coast Mariners.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES