Volg ons

Eerste Divisie

Brama terug op trainingsveld bij FC Twente, enkelblessure voor Cantalapiedra

Brama terug op trainingsveld bij FC Twente, enkelblessure voor Cantalapiedra

FC Twente kan zondag mogelijk weer een beroep doen op Wout Brama, de ervaren kracht van de ploeg uit Enschede maakte woensdag zijn rentree op het trainingsveld. De inzetbaarheid van Aitor Cantalapiedra tegen Go Ahead Eagles is echter onzeker, de Spanjaard moest de training voortijdig staken vanwege een blessure aan de enkel, meldt FOX Sports.

Lang afwezig
De 32-jarige Brama kampte met een knieblessure waardoor hij zeven wedstrijden vanaf de tribune toe moest kijken. In de zomer van 2018 keerde de middenvelder terug naar FC Twente, dit na een voetbalavontuur in Australië.

Smaakmaker
Cantalapiedra wist zich in korte tijd te manifesteren als de smaakmaker van FC Twente. Tot op heden was hij al goed voor vier treffers en drie assists. Vooralsnog is onduidelijk of de enkelblessure dusdanig is dat hij de topper van zondag zou moeten missen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie