Volg ons

Rijnsburgse Boys

Bradly van der Meer wil spelen en vertrekt bij Rijnsburgse Boys

Bradly van der Meer wil spelen en vertrekt bij Rijnsburgse Boys

Bradly van der Meer neemt na dit seizoen afscheid van Rijnsburgse Boys. De doelman moet Wesley Zonneveld voor zich dulden bij de Uien en kiest zodoende om elders zijn geluk te beproeven.

,,Ondanks een goede voorbereiding, afgelopen zomer, kwam ik toch op de reservebank terecht. Omdat ik het er niet mee eens ben, gaat zoiets aan je knagen. In de voetballoze coronaperiode heb ik nagedacht wat ik moest doen: blijven of weggaan. Na gesprekken met de club over mijn toekomst is dit er nu uitgekomen. Ik wil graag spelen”, motiveert Van der Meer zijn beslissing op de clubsite. De 24-jarige sluitpost kwam in 2019 naar de Middelmors. Daarvoor speelde hij voor Capelle, FC Den Bosch en Alexandria ’66, Sparta Rotterdam, NAC Breda en SC Feyenoord. Aanvankelijk lukte het Van der Meer om eerste doelman te worden, maar met de komst van Zonneveld is zijn perspectief op het heroveren van een basisplaats verder bemoeilijkt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Rijnsburgse Boys