dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieClubsBradley Martis maakte zijn eerste minuten voor IJsselmeervogels

Bradley Martis maakte zijn eerste minuten voor IJsselmeervogels

Een contact voor 1,5 jaar ondertekenen en dezelfde middag al meespelen in de hoofdmacht. Dat was gisteren weggelegd voor Bradley Martis, de 23- jarige vleugelverdediger, oud-international van Curacao, clubloos en een aantal weken al meetrainend met de selectie van IJsselmeervogels dat zich aardig aan het roeren is op de transfermarkt. Martis is afkomstig van Sparta Rotterdam, waar hij in het seizoen 2018-2019 debuteerde in de Keuken Kampioen Divisie.

Ook in dat seizoen liep hij een zware blessure op. Genezen in 2020 tekende hij, op amateurbasis, een contract bij de inmiddels naar de Eredivisie gepromoveerde club uit Spangen. De terugkeer ging niet helemaal naar wens en Bradley ging zijn geluk beproeven in het buitenland.

Het Sloveense NK Celje was de club waar hij een seizoen neerstreek. Maar de wens om terug te keren naar Nederland was groot; hij liet zijn contract ontbinden en keerde terug. En aangezien de Vogels op zoek waren naar linksbenige verdedigers, na het vertrek van Jesse Wielinga, kwam Martis als geroepen.

Hij trainde een aantal weken mee in Spakenburg en wist de TC te bekoren. Het resultaat? Een contract en gisteren reeds de eerste speelminuten in het met 5-2 gewonnen oefenduel tegen Jong FC Dordrecht, zo staat te lezen op de website van IJsselmeervogels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD