zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBradley de Nooijer naar kampioen van Roemenië

Bradley de Nooijer naar kampioen van Roemenië

Bradley de Nooijer heeft een opvallende nieuwe club gevonden. De 19-jarige verdediger tekent een tweejarig contract bij het Roemeense FC Viitorul Constanta, de club van Gheorghe Hagi.

Slagen
,,Ze hebben een duidelijk plan met me”, zegt De Nooijer in BN De Stem. ,,De club heeft een mooi complex, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Natuurlijk zal het soms lastig zijn en zal ik misschien heimwee krijgen. Dat hoort er allemaal bij. Ik wil slagen als voetballer.”

Transfersom
Gerard de Nooijer, trainer van FC Dordrecht en vader van Bradley: ,,Voor Dordrecht en voor mij als trainer is het jammer. Bradley is een talentvolle speler, die we goed hadden kunnen gebruiken. Maar voor zijn ontwikkeling is dit goed. We hebben er samen met zijn zaakwaarnemer Youssif Hamzaoui uitgebreid over gesproken of dit de juiste keuze zou zijn. Bradley staat straks op eigen benen en moet een kerel worden, in een grotemannenwereld.” Ondanks het feit dat onlangs het contract tussen verdediger en FC Dordrecht ontbonden werd, ontvangt de club toch een transfersom voor haar talent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD