vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBoze UNA-verdediger Verhoeven levert per direct zijn spullen in

Boze UNA-verdediger Verhoeven levert per direct zijn spullen in

Joey Verhoeven heeft zijn spullen ingeleverd bij UNA. De 21-jarige verdediger is boos omdat hij langer dan hij wil mee moet doen bij het Onder 23-team, meldt het Eindhovens Dagblad.

Verhoeven herstelde de afgelopen maanden van een langdurige buikblessure. De technische staf van UNA leek het een goed idee als de verdediger bij Onder 23 wedstrijdritme op zou doen.

,,Er werden met betrekking tot mijn terugkeer in de hoofdmacht enkele afspraken niet nagekomen”, stelt de oud-speler van PSV en Fortuna Sittard. ,,Daar heb ik iets van gezegd. Men vond dat ik voor straf nog langer bij Onder 23 jaar moest gaan spelen. Toen heb aangegeven dat ze dan maar iemand anders moesten gaan zoeken. (..) Zolang die straf blijft duren, zien ze me niet meer.”

Elftalmanager Willem Bakermans reageert: ,,We vonden dat het beter was als Joey nog een aantal wedstrijden in Onder 23 jaar zou meedoen. Daar was hij het niet mee eens. Het is een beetje een einzelgänger. Niet erg, maar in het kader van het groepsproces hebben we daar wat van gezegd. Dat viel niet in goede aarde.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD