dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBoze Eagles-fans halen verhaal na vijfde duel zonder zege

Boze Eagles-fans halen verhaal na vijfde duel zonder zege

Na afloop van het voor Go Ahead Eagles teleurstellende verlies tegen Cambuur hebben fans verhaal gehaald bij de hoofdingang. Technisch manager Dennis Bekking ging met de teleurgestelde supporters in gesprek.

Geen rare dingen
,,Er zijn mensen uiteraard teleurgesteld dat we nog niet het aantal punten hebben waar iedereen op gehoopt had. Dat geldt ook voor ons. Ik vind dat mensen het recht hebben om dat te uiten. Dat ging ook prima, helemaal geen rare dingen gebeurd. En waar mogelijk vind ik ook dat wij een club zijn, en in dit geval ik, die daar ook over met de mensen in gesprek gaat”, stelde Bekking tegenover RTV Oost.

Doorgaan waar we mee bezig zijn
Bekking houdt echter vertrouwen in de weg die wordt bewandeld: ,,Als je de wedstrijden niet wint, dan moeten er dingen beter. Dat is iets wat we intern met de jongens bespreken en daar gaan wij gewoon keihard mee aan de slag. Meer kan en wil er ook niet van maken, omdat ik nog steeds uitermate tevreden ben met hoe de groep functioneert, hoe de groep in elkaar zit. De jongens vechten en knokken elke dag keihard om het onderste uit zichzelf te halen. Ik ben er heilig van overtuigd, dat als wij doorgaan met waar we mee bezig zijn, dat ie wel een keer goed gaat vallen.”

Crisis
Xandro Schenk (foto) was terughoudend in zijn commentaar na het 1-3 nederlaag: ,,Crisis is wel een heel groot woord, maar het mag wel duidelijk zijn dat je als Go Ahead zijnde vijf wedstrijden niet wint, dat dat gewoon niet goed is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD