Volg ons

Derde Divisie

Boulghalgh: ‘UNA moet voor kampioenschap gaan’

Boulghalgh: ‘UNA moet voor kampioenschap gaan’

Voor UNA staat vanavond een belangrijk duel op het programma als het koploper Jong Volendam ontvangt. Bassou Boulghalgh vindt dat UNA enkel genoegen moet nemen met het allerhoogste dit seizoen.

,,We moeten met UNA voor het kampioenschap gaan”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. ,,Onze ploeg is beter geworden, we kregen er heel goede spelers bij die perfect in het elftal passen. Echte winnaars. We leden thuis geflatteerde nederlagen tegen TEC en OFC. Twee goede ploegen, maar wij kunnen ze de volgende keer zeker verslaan. Nu moeten we het laten zien tegen Jong FC Volendam, we zijn er klaar voor.”

Boulghalgh kwam eerder uit voor OSS’20 en FC Den Bosch, waar hij als 17-jarige gold als groot talent. ,,Ik kan terugkijken op een mooie tijd bij FC Den Bosch, al speelde ik niet superveel in het eerste. Ik studeer nu en ben niet echt bezig met een terugkeer in het profvoetbal. Ik wil na al mijn blessureleed nu eerst eens een seizoen fit blijven en een zo hoog mogelijk niveau halen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie