zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBoukhari wacht schorsing van zes wedstrijden

Boukhari wacht schorsing van zes wedstrijden

Omar Boukhari hangt een schorsing van zes wedstrijden boven het hoofd. De aanvoerder van Magreb’90 ontving afgelopen zondag tegen Westlandia een rode kaart, omdat hij zijn tegenstander een klap gaf.

Beroep

Magreb ’90 heeft volgens RTV Utrecht beroep aangetekend tegen het voorstel van de tuchtcommissie. De club en speler zijn het niet eens met de eis van zes wedstrijden schorsing en gaan daarom in beroep. Mocht het beroep niets uithalen, dan kan Boukhari in maart en mogelijk pas zelfs april weer uitkomen voor het geplaagde Magreb’90. Boukhari ontving de rode kaart al in de eerste helft van de wedstrijd tegen Westlandia, die voor de Utrechtes uiteindelijk dramatisch zou aflopen. Het werd 2-11 voor de bezoekers en daarmee is het de grootste nederlaag in de prille geschiedenis van de Derde Divisie Zondag.

Tegenslag op tegenslag

Voor Magreb’90 zijn de positieve momenten dit seizoen überhaupt schaars. Het is al het gehele seizoen onrustig bij de club uit Utrecht. Trainers komen en gaan, er zijn financiële problemen en inmiddels staat Magreb’90 op de laatste plaats in de competitie. Met de pijnlijke nederlaag tegen Westlandia, de rode kaart van Boukhari en de lange schorsing die hier mogelijk mee gepaard gaat is er wederom een negatief hoofdstuk toegevoegd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD