Volg ons
Omar Boukhari Magreb 90

Derde Divisie Zondag

Boukhari wacht schorsing van zes wedstrijden

Boukhari wacht schorsing van zes wedstrijden

Omar Boukhari hangt een schorsing van zes wedstrijden boven het hoofd. De aanvoerder van Magreb’90 ontving afgelopen zondag tegen Westlandia een rode kaart, omdat hij zijn tegenstander een klap gaf.

Beroep

Magreb ’90 heeft volgens RTV Utrecht beroep aangetekend tegen het voorstel van de tuchtcommissie. De club en speler zijn het niet eens met de eis van zes wedstrijden schorsing en gaan daarom in beroep. Mocht het beroep niets uithalen, dan kan Boukhari in maart en mogelijk pas zelfs april weer uitkomen voor het geplaagde Magreb’90. Boukhari ontving de rode kaart al in de eerste helft van de wedstrijd tegen Westlandia, die voor de Utrechtes uiteindelijk dramatisch zou aflopen. Het werd 2-11 voor de bezoekers en daarmee is het de grootste nederlaag in de prille geschiedenis van de Derde Divisie Zondag.

Tegenslag op tegenslag

Voor Magreb’90 zijn de positieve momenten dit seizoen überhaupt schaars. Het is al het gehele seizoen onrustig bij de club uit Utrecht. Trainers komen en gaan, er zijn financiële problemen en inmiddels staat Magreb’90 op de laatste plaats in de competitie. Met de pijnlijke nederlaag tegen Westlandia, de rode kaart van Boukhari en de lange schorsing die hier mogelijk mee gepaard gaat is er wederom een negatief hoofdstuk toegevoegd.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag