vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBoukhari (Magreb'90): 'Meerderheid wil dat de stekker er uit gaat'

Boukhari (Magreb’90): ‘Meerderheid wil dat de stekker er uit gaat’

Omar Boukhari maakt zich grote zorgen over het voortbestaan van zijn club Magreb’90. De aanvoerder van de vereniging uit Utrecht acht de kans groot dat de club niet meer in actie zal komen na de winterstop.

Veel vraagtekens
“Het is heftig voor iedereen, maar je moet reëel blijven. Het is moeilijk. Er stond een gesprek op de planning voor vrijdag, maar die is om onduidelijke redenen niet doorgegaan. Ze hebben nu wel zondag iets gepland. Het gevoel dat we aan het lijntje gehouden worden, sluipt er in bij de meerderheid van de groep. Er zijn heel veel vraagtekens”, aldus Boukhari in het radioprogramma Namen en Rugnummers van RTV Utrecht.

Beloftes
De aanvoerder ziet om zich heen spelers die denken aan een vertrek bij Magreb’90, zelf twijfelt hij nog. ,,Er worden dingen beloofd. Mochten die waargemaakt worden, dan willen bepaalde spelers wel blijven. Iedereen heeft zijn eigen mening daarover. De meerderheid wil dat de stekker eruit gaat. Ik houd van deze club en voetbal hier zes jaar. Dat is wel een getekend beeld van mijn kant.”

DOVO
Magreb’90 bezet de laatste plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal, dit met drie punten. De KNVB bestrafte de club recent waardoor het van zes naar drie punten ging. Boukhari verwacht dat Magreb’90 na de winterstop niet in actie zal komen tegen DOVO. ,,Hoe ik het nu zie, lijkt het me sterk dat we na de winterstop aan de aftrap staan tegen DOVO.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD