Volg ons
IJsselmeervogels Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Bosschaart: “Zelfs stewards Quick Boys bang voor eigen supporters”

Bosschaart: “Zelfs stewards Quick Boys bang voor eigen supporters”

IJsselmeervogels verspeelde tegen Quick Boys twee punten waardoor FC Lisse weer weg kon lopen aan kop in de Derde Divisie Zaterdag. Er werd echter vooral nog gesproken over de ongeregeldheden vanuit het vak met Quick Boys-supporters. De clubs hebben inmiddels verklaard er alles aan te zullen doen om de daders te achterhalen en de schade op hen te verhalen. Maandag zal het kunstgrasveld namelijk in allerijl worden hersteld, omdat er dinsdagavond weer gespeeld moet worden.

Je bent al heel lang aan het achtervolgen

Sandor van der Heide was direct na afloop richting sc Heerenveen om de tegenstander in de KNVB Beker te bekijken. Assistent Pascal Bosschaart deed daarom het woord tegenover RTV Utrecht en was helder in zijn analyse.  “In de eerste helft hebben wij ver onder maats gespeeld. In de rust hebben we het omgezet naar een driespitsensysteem. Dat was wel iets beter en herkenbaarder. Toch was het nog niet goed genoeg. De laatste twintig minuten waren we wel beter en maak je nog gelijk. Wel weet je dat Lisse weer wint en bij je wegloopt. Dat maakt het lastig, want je bent al heel lang aan het achtervolgen.”

Voor mij aanleiding om te zeggen dat het klaar is

Het meest besproken onderwerp waren echter de rookbommen, het beschadigde veld en ongeregeldheden vanuit het vak van Quick Boys-supporters. Daar had Bosschaart geen goed woord voor over. “Het is een schande dat dit is gebeurd. Als je ziet hoe ons veld er nu uitziet…. Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet had verder gespeeld als ik scheidsrechter was geweest. De stewards van Quick Boys zeiden zelfs dat ze bang waren voor hun eigen supporters. Als dat al gezegd wordt, dan is het voor mij aanleiding om te zeggen dat het klaar is.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag