Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Bosschaart keert terug bij IJsselmeervogels

Bosschaart keert terug bij IJsselmeervogels

Pascal Bosschaart keert na één seizoen alweer terug naar IJsselmeervogels. De robuuste verdediger gaat echter niet meer aan de slag als speler, want hij zet een punt achter zijn loopbaan. De 36-jarige wordt de rechterhand van Sandor van der Heide.

Anderhalf jaar bij de Rooien

De voormalig speler van FC Utrecht, ADO Den Haag en Feyenoord speelde enige tijd in Australië, voor hij in januari 2014 naar IJsselmeervogels kwam. Anderhalf jaar speelde hij bij de Rooien en won twee keer de districtsbeker en een jaar geleden de Landelijke Beker. Dat was gelijk zijn afscheid, want hij stapte over naar Heinenoord. Nu komt hij dus terug als assistent.

Nattuurlijke leiderscapaciteiten

“Pascal heeft in zijn actieve carrière laten zien over natuurlijke leiderscapaciteiten te beschikken. Ook in zijn tijd bij IJsselmeervogels heeft hij daarin een zeer positieve indruk op ons gemaakt. Zijn profervaring en zijn visie op voetbal hebben zowel de technische staf als ons overtuigd, waardoor wij hem zeer geschikt achten in de rol van assistent-trainer”, zo klinkt het vanuit de technische commissie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag