dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBosschaart keert terug bij IJsselmeervogels

Bosschaart keert terug bij IJsselmeervogels

Pascal Bosschaart keert na één seizoen alweer terug naar IJsselmeervogels. De robuuste verdediger gaat echter niet meer aan de slag als speler, want hij zet een punt achter zijn loopbaan. De 36-jarige wordt de rechterhand van Sandor van der Heide.

Anderhalf jaar bij de Rooien

De voormalig speler van FC Utrecht, ADO Den Haag en Feyenoord speelde enige tijd in Australië, voor hij in januari 2014 naar IJsselmeervogels kwam. Anderhalf jaar speelde hij bij de Rooien en won twee keer de districtsbeker en een jaar geleden de Landelijke Beker. Dat was gelijk zijn afscheid, want hij stapte over naar Heinenoord. Nu komt hij dus terug als assistent.

Nattuurlijke leiderscapaciteiten

“Pascal heeft in zijn actieve carrière laten zien over natuurlijke leiderscapaciteiten te beschikken. Ook in zijn tijd bij IJsselmeervogels heeft hij daarin een zeer positieve indruk op ons gemaakt. Zijn profervaring en zijn visie op voetbal hebben zowel de technische staf als ons overtuigd, waardoor wij hem zeer geschikt achten in de rol van assistent-trainer”, zo klinkt het vanuit de technische commissie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD