dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieBosnische middenvelder en oude bekende trainen mee bij MVV

Bosnische middenvelder en oude bekende trainen mee bij MVV

MVV vertoonde zich zondag voor de eerste keer op het trainingsveld in de aanloop naar het seizoen 2018/2019. Naast de nieuwe aanwinsten sloten ook Emir Bijelic en Kjell Knops tijdelijk aan bij de A-selectie, meldt de club uit Maastricht op de officiële website.

Jeugdinternational
De twintigjarige Bosnische middenvelder Emir Bijelic is op proef bij de Maastrichtenaren. Hij speelde het voorgaande seizoen zijn wedstrijden in het B-team van FC Metz. Op 24 mei 2016 maakte hij zijn debuut voor het nationale elftal van Bosnië en Herzegovina voor spelers onder de negentien.  Tot dusver kwam hij tot zeven interlands voor dit land. Ook kwam hij voor deze periode vijf keer uit voor Luxemburg (onder 17).

Oude bekende
Knops (30) is een oude bekende van MVV. Hij speelde vijf seizoenen voor de club totdat hij de overstap maakte naar het Engelse Port Vale. De verdediger wist een vaste basisplaats te veroveren bij de ploeg uit de League Two, maar een knieblessure was een grote streep door de rekening. De voormalige aanvoerder van MVV traint met de selectie met de insteek weer fit te worden.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD