zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBormann van Ajax zaterdag naar FC Lisse: 'Het voetbal in de Bollenstreek...

Bormann van Ajax zaterdag naar FC Lisse: ‘Het voetbal in de Bollenstreek leeft enorm’

Mitchel Bormann meldt zich in de zomer van 2020 bij FC Lisse. De verdediger, die momenteel uitkomt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal voor Ajax, koos voor de club uit de Bollenstreek na meerdere goede gesprekken met de technische commissie van zijn nieuwe vereniging.

Goede gesprekken
,,De Technische commissie van FC Lisse benaderde mij met de vraag of wij een keer om de tafel konden gaan zitten om te praten over de plannen voor het komende seizoen. In deze gesprekken gaf de club aan wat de ambities en de plannen waren voor het aankomende seizoen. Het waren echt fijne gesprekken en de club gaf aan dat ze mij er heel graag bij wilden hebben. Het voetballen in de Bollenstreek leeft enorm en dat is denk ik voor iedere amateurvoetballer heerlijk. Kevin Winter, de technisch manager van FC Lisse heeft er echt werk van gemaakt om mij naar Lisse te halen en na een goed gesprek met de nieuwe trainer heb ik de knoop doorgehakt en mag ik dus volgend jaar de kleuren van FC Lisse verdedigen”, aldus Bormann tegenover Voetbal247.

Goed afsluiten
De verdediger kijkt reikhalzend uit naar komend seizoen als hij voor de eerste keer het shirt van zijn nieuwe club mag dragen, maar de focus ligt nu nog helemaal op zijn huidige vereniging Ajax.  ,,FC lisse is echt een prachtige club en ik heb er veel zin in, maar nu eerst nog alles geven om de tweede seizoenshelft met Ajax goed en mooi af te sluiten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD