maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBoomlange Rasevic van PEC Zwolle naar HHC Hardenberg

Boomlange Rasevic van PEC Zwolle naar HHC Hardenberg

Boris Rasevic maakt de overstap naar HHC Hardenberg. De middenvelder stond sinds 2011 onder contract bij PEC Zwolle, maar slaagde er niet in om door te breken in het team van Ron Jans. Na vijf seizoenen kiest Rasevic nu voor het avontuur bij HHC Hardenberg in de Tweede Divisie.

Wel Eredivisie-ervaring voor Rasevic

Ondanks dat het Rasevic nooit is gelukt om een vaste waarde te worden in het eerste elftal van PEC Zwolle liet trainer Jans hem wel debuteren in de Eredivisie. In het seizoen 2013/2014 liet Jans hem debuteren in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Een paar weken later mocht hij ook invallen tegen sc Heerenveen. Afgelopen seizoen deed Jans nog één keer een beroep op Rasevic, maar zijn invalbeurt tegen sc Cambuur was meer voor de statistiek. De boomlange middenvelder (1,92m) mocht één minuut voor tijd invallen.

De 21-jarige Rasevic woont sinds zijn derde levensjaar in Nederland. Hij werd geboren in Bosnië Herzegovina. Toen Rasvic elf jaar was werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van FC Emmen. Hier doorliep hij meerdere elftallen, om in 2011 de overstap naar PEC Zwolle te maken. Bij HHC Hardenberg begint een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD