dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseBonke (GVVV) kiest voor Huizen, Eemdijk haalt doelman van Spakenburg

Bonke (GVVV) kiest voor Huizen, Eemdijk haalt doelman van Spakenburg

Wouter Bonke vervolgt zijn voetballoopbaan bij S.V. Huizen, de ervaren centrale verdediger kwam de voorgaande zeven seizoenen uit voor GVVV. Het komend jaar in de Derde Divisie uitkomende Eemdijk wist de selectie te versterken met Spakenburg-doelman Robin van den Bor. Het nieuws van de twee transfers werd bekend gemaakt op de officiële website’s van de clubs. 

Bonke
De 33-jarige Bonke speelde zijn eerste voetbalwedstrijden bij DCV uit Krimpen aan den IJssel. Vervolgens maakte hij de overstap naar Be Quick 1887 op het moment dat hij ging studeren in Groningen. Bij deze club was hij zeven jaar actief. Na één jaar te hebben gespeeld bij Gronitas stapte hij over naar GVVV waar hij in totaal 207 duels speelde.

Sluitpost Eemdijk
Van den Bor (20) keert komend seizoen dus terug op het oude nest bij Eemdijk. De doelman maakte dit seizoen de overstap naar Spakenburg nadat Eemdijk een akkoord wist te bereiken met Jeroen de Harder. Laatstgenoemde vertrekt nu naar IJsselmeervogels waardoor de kampioen op zoek was naar een opvolger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD