Volg ons

Tweede Divisie

Bonke: “Dan ben je de beste amateurclub van Nederland”

Bonke: “Dan ben je de beste amateurclub van Nederland”

Nadat GVVV op zaterdag met 1-3 verloor van Jong Sparta en Jong AZ op zijn beurt met 1-3 won bij Barendrecht, is de achterstand van de nummer twee op de nummer één liefst tien punten. Daarmee is uitzicht op het kampioenschap wel vervlogen voor GVVV, al zorgt dat bij verdediger Wouter Bonke niet voor frustraties.

GVVV niet opgelucht

“Ik ben niet opgelucht nee”, gaf hij aan tegenover RTV Utrecht. “Tien punten voor en zoveel kwaliteit in die ploeg, dus die staan daar terecht ook, denk ik. Ik denk dat wij vol voor die tweede plek dan maar moeten gaan. Het zou zonde zijn als we nu zo’n goede eerste seizoenshelft niet kunnen voortzetten.”

Daar moeten we voor gaan

Bonke ziet dan ook een duidelijk doel voor ogen. “Kijk, dan staat er een profploeg bovenaan en als je tweede staat, dan ben je de beste amateurclub van Nederland. Dus dan moeten we daar maar voor gaan”, aldus de uitleg van Bonke.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie