Volg ons
Scheidsrechter Keijl

Tweede Divisie

Bollenstreek loopt uit voor Derby-zaterdag

Bollenstreek loopt uit voor Derby-zaterdag

Of de competitieplanner van de KNVB het bewust heeft gedaan, weten we niet, maar feit is dat aankomende zaterdag niet één, maar twee Bollenstreekderby’s op het programma staan.

In Noordwijkerhout kan Katwijk, dat al twee duels op rij onderuit ging, aan de bak tegen het opgeleefde VVSB van interim-coach Jack Honsbeek. Arbiter daar is de heer Keijl (foto). En op de Middelmors treft het ongenaakbare Rijnsburgse Boys FC Lisse. En is IJsselmeervogels na twee klinkende zeges op rij ook opgewassen tegen Excelsior Maassluis? Op zondag hopen FC Lienden en De Dijk in het onderlinge treffen de neerwaartse spiraal om te keren.

FOX Sports op de Middelmors
Betaalzender FOX Sports heeft haar camera’s zaterdag op de Middelmors gepositioneerd. Daar fluit scheidsrechter Vries om 15.30 uur het beginsignaal.

De aangestelde scheids– en grensrechters in speelronde 15:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie