dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseBolland plakt er toch nog een jaar achteraan bij Eemdijk

Bolland plakt er toch nog een jaar achteraan bij Eemdijk

Eemdijk kan tijdens haar debuut in de Derde Divisie toch beschikken over Jasper Bolland. De dragende kracht was voornemens te stoppen deze zomer, maar komt op die beslissing terug.

Plezier
,,Het is heel lastig om afscheid te nemen, omdat je het spel nog zo leuk vindt. Afscheid nemen met een kampioenschap had ook heel mooi geweest, maar dat is een momentopname. Als het moment echt aanbreekt dat je stopt, kijk je niet alleen naar het laatste seizoen, maar naar alle voetbaljaren”, reageert Bolland tegenover het AD. Hij besloot onlangs toch nog een jaartje door te gaan: ,,Mijn vrouw Lisanne was misschien wel de aanleiding. Ze vroeg aan mij of ik zeker wist dat ik ging stoppen. ‘Je hebt zo veel plezier en het gaat zo lekker. Weet je zeker dat je wel wilt stoppen?’ Dat heeft de twijfel in gang gezet met dit als uitkomst.”

Gedoodverfde degradatiekandidaat
Bolland beseft ook dat Eemdijk een zwaar jaar wacht in de Derde Divisie: ,,Als je ziet hoe lastig ACV het heeft gehad, net als Spijkenisse, dan kan je niet anders stellen dan dat Eemdijk ook een moeilijk seizoen tegemoet gaat. Dat je op voorhand de gedoodverfde degradatiekandidaat bent, drijft je wel om ieders ongelijk te bewijzen. Ik wil Eemdijk nu graag helpen om in de derde divisie te blijven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD