maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBogers tevreden over NEC: 'Thuis laten zien dat we de baas zijn'

Bogers tevreden over NEC: ‘Thuis laten zien dat we de baas zijn’

Ondanks het gemis van aanwinsten Anass Achahbar en Sven Braken rekende NEC vrij gemakkelijk af met Almere City FC. NEC-coach Adrie Bogers was dan ook dik tevreden met de start van het seizoen.

Intentie om te winnen
,,Dit is een prima start”, glunderde de coach tegenover De Gelderlander. ,,Qua uitslag, wat natuurlijk het belangrijkste is. Maar ook qua spel.” Met dominant en aanvallend voetbal deed de Nijmeegse titelfavoriet aan klantenbinding: ,,Het is ook onze intentie thuis te laten zien dat we de baas zijn. We willen vooruit spelen, met de intentie om te winnen. Dat hebben de jongens goed ingevuld. We hadden uit hoekschoppen al eerder twee of drie keer kunnen scoren.”

Stof tot nadenken
Door het ontbreken van Sven Braken en Anass Achahbar kreeg Jordan Larsson het vertrouwen: ,,Larsson heeft het prima gedaan en dat geeft weer stof tot nadenken. Dat maakt het voor mij lastiger, maar het betekent ook dat het niveau omhoog gaat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD