Volg ons

Eerste Divisie

Bogers tevreden over NEC: ‘Thuis laten zien dat we de baas zijn’

Bogers tevreden over NEC: ‘Thuis laten zien dat we de baas zijn’

Ondanks het gemis van aanwinsten Anass Achahbar en Sven Braken rekende NEC vrij gemakkelijk af met Almere City FC. NEC-coach Adrie Bogers was dan ook dik tevreden met de start van het seizoen.

Intentie om te winnen
,,Dit is een prima start”, glunderde de coach tegenover De Gelderlander. ,,Qua uitslag, wat natuurlijk het belangrijkste is. Maar ook qua spel.” Met dominant en aanvallend voetbal deed de Nijmeegse titelfavoriet aan klantenbinding: ,,Het is ook onze intentie thuis te laten zien dat we de baas zijn. We willen vooruit spelen, met de intentie om te winnen. Dat hebben de jongens goed ingevuld. We hadden uit hoekschoppen al eerder twee of drie keer kunnen scoren.”

Stof tot nadenken
Door het ontbreken van Sven Braken en Anass Achahbar kreeg Jordan Larsson het vertrouwen: ,,Larsson heeft het prima gedaan en dat geeft weer stof tot nadenken. Dat maakt het voor mij lastiger, maar het betekent ook dat het niveau omhoog gaat.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie