zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBogers: 'Gaat op transfergebied nog het nodige gebeuren'

Bogers: ‘Gaat op transfergebied nog het nodige gebeuren’

NEC wacht nog drie hectische weken op transfergebied. De Nijmeegse ploeg presenteerde vrijdag de 21-jarige Jong PSV-verdediger Suently Alberto. De linkspoot tekende een contract voor drie seizoenen in de Goffert.

Jeugdinternational
Alberto speelde sinds 2012 in Eindhoven. Ondanks dat PSV zijn contract recent openbrak en verlengde, lieten de Eindhovenaren de jonge vleugelverdediger toch naar Nijmegen vertrekken. Alberto is jeugdinternational en speelde afgelopen seizoen geregeld mee met Jong PSV in de Jupiler League. Hij debuteerde bovendien reeds in het eerste van PSV.

Transfers
Trainer Adrie Bogers verwacht sowieso dat zijn selectie de komende weken tot 1 september nog wel de nodige wijzigingen zal ondergaan. ,,Ik denk dat we er redelijk voor staan”, sprak hij na de 2-1 oefennederlaag tegen FC Oss in gesprek met De Gelderlander. ,,Tot de 31ste zal het de vraag zijn hoe de selectie eruitziet. Dat is van invloed op de start van de competitie. Het moet blijken of ik spelers zal opstellen die mogelijk nog vertrekken. Zolang ze hier zijn, zijn ze onderdeel van het team. Ik denk dat er op transfergebied nog het nodige gaat gebeuren, maar het is niet aan mij daar iets over te zeggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD