dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieBogers: competitievervalsing door beloftenteams

Bogers: competitievervalsing door beloftenteams

NEC moet maandagavond naar Eindhoven voor zijn wedstrijd tegen Jong PSV. De kans is groot dat PSV enkele spelers uit het eerste gaat opstellen. NEC-trainer Adrie Bogers is hier allerminst blij mee.

“Omdat het eerste elftal van PSV al heeft gespeeld, kunnen ze op maandag uit meer spelers putten dan dat ze op vrijdag kunnen. Maar wat heeft het voor zin daar iets over te zeggen? Het verandert de situatie niet. We moeten ermee omgaan”, zo duidt Bogers de competitievervalsing tegenover De Gelderlander.

Opstelling is een vraagteken

Het is elke keer weer de vraag in welke formatie een beloftenploeg komt opdraven. Het ziet er dit keer naar uit dat PSV in een sterke formatie aantreedt met spelers die tegen het eerste aan zitten. Naar verluidt staan onder meer Eloy Room, Adam Maher, Kenneth Paal en Sam Lammers in de basis in het duel tussen Jong PSV en NEC. Bogers weet dat het allemaal onzeker is. “In grote lijnen kennen we het elftal, maar qua namen is het afwachten. Ze hebben wel altijd dezelfde manier van spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD