Volg ons

Eerste Divisie

Boessen: ‘We blijven ons in de arm knijpen’

Boessen: ‘We blijven ons in de arm knijpen’

Na acht zeges op rij speelde FC Den Bosch vrijdagavond gelijk tegen Cambuur. Trainer Wil Boessen blijft echter een meer dan tevreden man.

,,Meer dan 1-1 zat er voor ons vandaag niet in”, zegt hij in gesprek met het Brabants Dagblad. ,,We hadden het heel moeilijk tegen Cambuur en dan moet je blij zijn dat je met zo’n fantastische vrije trap van Danny Verbeek nog een punt pakt. En we blijven in onze armen knijpen of we niet dromen. Want we hadden acht keer op rij gewonnen, zijn nu negen duels ongeslagen en staan in punten gelijk met koplopers Go Ahead en Sparta. Dat had voor dit seizoen niemand verwacht.”

Ook Danny Verbeek, maker van de enige Bossche treffer, kon leven met de 1-1: ,,Wij hadden het heel moeilijk met die snelle buitenspelers van Cambuur. Daardoor stonden we op het middenveld steeds met twee tegen drie en moesten we ons de pleuris lopen. En dan is 1-1 het maximaal haalbare. Ach, eigenlijk is dat niet eens zo gek tegen Cambuur. Die ploeg staat gewoon veel te laag.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie