Volg ons

Eerste Divisie

Boessen: ‘Nog niet eerder zo’n topwedstrijd meegemaakt’

Boessen: ‘Nog niet eerder zo’n topwedstrijd meegemaakt’

FC Den Bosch beleeft een ongekende flow. Na een 2-1 zege op FC Twente voor zo’n 5000 fans in de Vliert staat de ploeg van Wil Boessen op de derde plaats.

,,In de anderhalf jaar dat ik hier zit, heb ik ook nog niet eerder zo’n topwedstrijd meegemaakt”, toonde trainer Boessen zich zeer content tegenover het Brabants Dagblad. ,,Geweldig dat we weer winnen en nu derde staan. Als ik kijk waar we vandaan komen en hoe we gegroeid zijn in de anderhalf jaar dat ik hier ben, daar mag de hele club heel trots op zijn. Nu moeten we hiervan genieten en dit proberen vast te houden. Hoe het over een paar weken is, weet niemand”, besloot de coach.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie