zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBoerhof verlaat HSC'21; opvolger al aangesteld

Boerhof verlaat HSC’21; opvolger al aangesteld

Eddy Boerhof zal na dit seizoen vertrekken bij HSC’21. Daarmee is de trainer drie seizoenen actief geweest in Haaksbergen. Een opvolger heeft de clubleiding ook al aangesteld, namelijk Daniël Nijhof. Hij is nu al actief bij de club.

Wisselend succes

Boerhof kende een moeizaam eerste seizoen met HSC’21, met op het nippertje het ontlopen van de nacompetitie. Afgelopen seizoen zette de club een knappe eindsprint in en werd zelfs bijna de Tweede Divisie bereikt. Op de slotdag werd op eigen veld niet gewonnen van UNA, waardoor er een beslissingsduel kwam tegen opnieuw UNA. Daarin werd met 1-0 verloren. In dit seizoen gaat het vooralsnog moeizaam in de Derde Divisie Zondag met een huidige twaalfde plaats.

Vroegtijdig moeten stoppen

Nijhof is momenteel assistent van Boerhof en hij zal na de zomer dus het stokje over gaan nemen. Het vertrouwen in de jonge trainer is groot, want hij heeft een contract voor twee jaar getekend. Hij speelde voor BWO, FC Twente en NEC, bij de laatste club moest hij stoppen na een zware knieblessure. Vier jaar geleden keerde Nijhof terug en werd assistent bij HSC’21. Momenteel volgt hij de cursus Trainer Coach 1 “We hebben alle vertrouwen in hem als ambitieuze persoonlijkheid, die past bij de club, haar filosofie en het voetbaltechnische beleid”, aldus Peter Visser van de technische commissie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD