Volg ons

Eerste Divisie

Boere blijkt ware penaltyspecialist: ‘Pas eentje gemist in mijn carrière’

Boere blijkt ware penaltyspecialist: ‘Pas eentje gemist in mijn carrière’

Tom Boere kreeg maandagavond weer het vertrouwen van FC Twente-trainer Marino Pusic. De spits betaalde dat terug met opnieuw een benutte strafschop, zijn vijfde al van het seizoen.

,,Een goal is altijd lekker, penalty’s moeten er ook in. Natuurlijk wil ik er graag meer scoren als je er als ploeg zes maakt. Maar met een goaltje en een assistje was het een leuke avond”, stelde Boere na afloop tegen RTV Oost. Hij ontpopt zich dan ook tot ware specialist: ,,Ik heb er maar eentje gemist in mijn carrière. Ik probeer er op te trainen en rustig te blijven, maar het is elke keer wel weer spannend. Maar ze moeten erin en dat gaat vooralsnog aardig.”

Boere zag zijn concurrent in de spits, Jari Oosterwijk, tweemaal scoren in diens invalbeurt: ,,Voor Jari ben ik heel blij dat-ie zijn goaltje meepikt”, gaat Boere verder. ,,We zijn één team en we doen het met zijn allen. Dit hadden we even nodig, de laatste wedstrijd was een domper.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie