Volg ons
kay-blokland-katwijk

Tweede Divisie

Blokland volgt Schreuder en tekent bij

Blokland volgt Schreuder en tekent bij

Kay Blokland heeft een nieuw contract getekend bij Katwijk. Het nieuws komt een dag na de verlenging van het contract van trainer Dick Schreuder. Van de huidige selectie lag alleen Marciano Mengerink al vast voor het seizoen 2017-2018.

Succesvolle overstap

De inmiddels 23-jarige Blokland wist in vier seizoenen bij Capelle al veel indruk te maken. De verdediger debuteerde op zijn achttiende in de Topklasse en kwam op ’t Slot tot 84 wedstrijden. Afgelopen zomer besloot het jeugdproduct van Feyenoord de overstap te maken naar Katwijk. Dit bleek succesvol, want ook op De Krom is de verdediger een vaste waarde.

Snelheid maken met selectie

Alleen tegen HHC Hardenberg werd hij in blessuretijd gewisseld, alle andere duels in de Tweede Divisie speelde hij volledig uit. Opvallend is ook dat de verdediger al drie keer scoorde, alleen vorig seizoen bij Capelle haalde hij ook dit aantal. Na het verlengen van het contract van trainer Schreuder lijkt Katwijk nu snelheid te gaan maken met de selectie. Alleen Mengerink tekende vorig jaar bij hoge uitzondering een tweejarig contract. Dit omdat er veel interesse was voor de spits en Katwijk hem door zekerheid te geven langer aan zich wilde binden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie