dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'We gaan tegen DOVO een lastige middag tegemoet'

‘We gaan tegen DOVO een lastige middag tegemoet’

Trainer John Blok bereidt zich met zijn Scheveningen voor op een lastige wedstrijd tegen DOVO. De debutant in de derde divisie presteert boven verwachting. De rooie uit Veenendaal hebben acht punten meer verzameld. Al moet daar wel bij worden vermeld dat Scheveningen nog een inhaalwedstrijd wacht tegen ASWH.

Lastige middag
,,DOVO is een goede ploeg. We gaan dan ook een lastige middag tegemoet. Het mag duidelijk zijn dat wij niet in de beste fase zitten”, spreekt de trainer tegenover Voetbal247.nl. Hij kan zaterdag op Houtrust geen beroep doen op Sven Wolsheimer, Peter Jungslager, Kevin Gomez Nieto, Ruben Koorndijk en Moises Navarro. Scheveningen moet sowieso de negatieve reeks van drie opeenvolgende nederlagen zien te doorbreken om geen vrije val op de ranglijst te gaan maken. DOVO haalde elf punten uit de laatste vijf wedstrijden.

De la Fuente
Bij DOVO neemt José de la Fuente naast hoofdtrainer Gert Kruys plaats op de trainersbank. De 39-jarige Veenendaler is de opvolger van Ben Schinkel, die wegens gezondheidsredenen is gestopt. De la Fuente werkte de afgelopen twee jaar als assistent bij DOVO Onder 19.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD