Volg ons

Tweede Divisie

Blok voelde uitglijder Scheveningen aankomen

Blok voelde uitglijder Scheveningen aankomen

Scheveningen leed een afgetekende nederlaag bij Barendrecht en stiekem was coach John Blok daar niet verrast over. De ervaren oefenmeester voelde de uitglijder al aankomen.

,,Ik merkte in de week voorafgaand aan de wedstrijd al dat het niet helemaal lekker zat bij de spelers. Dat merk je aan bepaalde dingen. Dat ik er niet in ben geslaagd om dat eruit te krijgen, is zeker ook mijn verantwoordelijkheid”, stelt hij in het AD.

Zijn collega bij Barendrecht was juist euforisch, vooral omdat zijn ploeg won van de oude club van Albert van der Dussen: ,,Je moet eens in onze kleedkamer kijken hoe blij iedereen is. Natuurlijk was dit voor mij een speciale wedstrijd. Ik had de spelers voor de wedstrijd op het hart gedrukt, dat zij mij niet voor schut moesten laten staan. Al is voor mij als trainer van Barendrecht het belangrijkste dat we door de winst bijblijven.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie