dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok: "Twee ploegen gezien die snakken naar het einde"

Blok: “Twee ploegen gezien die snakken naar het einde”

Scheveningen verloor bij FC Lisse met 2-1 en ziet daardoor IJsselmeervogels nu tot zes punten weglopen. Volgende week zou de ploeg van John Blok de strijd alweer open kunnen gooien als er een bezoek wordt gebracht aan de Vogels. Voorlopig moet hij echter vooral oplappen.

Beide kanten geen goede wedstrijd

“Een onnodige nederlaag”, zo constateerde Blok tegenover Omroep West. “Het was al puzzelen en dan zit het ook tijdens de wedstrijd niet mee met twee jongens die snel wegvallen. Het was van beide kanten geen beste wedstrijd en ik heb eigenlijk twee ploegen gezien die snakken naar het einde en niet meer helemaal fit meer zijn.”

Eerst goed elftal op de been krijgen

Blok wil niet al te ver vooruit kijken, want Scheveningen is ondanks de huidige derde plaats bijvoorbeeld nog niet zeker van de nacompetitie. “Er vallen weer drie spelers weg, naast wat er al naast de kant staat. Mijn grootste zorg is volgende week weer een goed elftal op de been te krijgen. En deze partij zal ook mentaal een tik zijn.”

Bekijk het volledige interview met John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD