Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok tevreden over Scheveningen: “De kop er bijgehouden”

Blok tevreden over Scheveningen: “De kop er bijgehouden”

Scheveningen staat er goed voor in de Derde Divisie Zaterdag. Na de 2-0-overwinning op Rijnsburgse Boys is de formatie van trainer John Blok nog steviger in de top genesteld, al blijft de achterstand op koploper FC Lisse zes punten. De oefenmeester was na afloop van de wedstrijd tevreden over de manier waarop Rijnsburgse Boys werd bestreden.

Slim met emoties omgaan

Wat bij Rijnsburgse Boys in de ogen van trainer Pieter Mulders niet goed lukte, lukte bij Scheveningen wel. De emoties liepen zo nu en dan flink op, maar met name aan de kant van Rijnsburgse Boys. Blok zag dat zijn spelers zich niet uit de tent lieten lokken. “Bij dit soort wedstrijden komen altijd wat emoties kijken en daar moeten we soms wat slimmer in worden, maar vandaag hebben wij dat denk ik goed gedaan”, vertelde de oefenmeester in gesprek met Omroep West. “We hebben de kop er bijgehouden en de wedstrijd uitgespeeld.”

Bekijk hieronder het complete interview met John Blok

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag