zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Blok: 'Technisch en tactisch geniet ik van dit niveau'

Blok: ‘Technisch en tactisch geniet ik van dit niveau’

John Blok tekende onlangs voor zijn zestiende seizoen als coach van Scheveningen. Een beslissing waar hij wel goed over na heeft gedacht, legt hij uit in het AD.

- Advertentie -

,,Het eerste wat ik mij afvraag, is of er nog uitdagingen in het verschiet liggen. Natuurlijk is het belangrijk om als trainer je oefenstof en speelwijze te blijven ontwikkelen, maar hoe hoger het niveau des te meer het ook een soort managementfunctie wordt.” Vanuit de spelersgroep werd echter heel duidelijk dat men graag met de ervaren coach door wilde: ,,De jongens met wie ik al langer werk, gaven direct aan langer met me door te willen. Net als in het vorige seizoen maken we nu ook in de tweede divisie met een nagenoeg ongewijzigde selectie een positieve ontwikkeling door. Daar ben ik trots op.”

Uitdagend is bovendien om van Scheveningen een stabiele tweededivisionist te maken: ,,Technisch en tactisch geniet ik van dit niveau. Daarnaast is er veel meer aandacht van buitenaf. Het enige wat tegenvalt, is het aantal toeschouwers. Dat is helaas een teken van deze tijd, maar gelukkig hebben wij wel een vaste kern supporters die ons overal steunt.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES