Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok: “Te veel mensen hadden niet de juiste vorm”

Blok: “Te veel mensen hadden niet de juiste vorm”

John Blok kon zich na afloop van de wedstrijd tussen Scheveningen en Harkemase Boys logischerwijs niet tevreden tonen. De trainer van Scheveningen baalde flink van de 0-1-nederlaag in de thuiswedstrijd.

Onder de maat

Blok zag meerdere spelers falen tegen Harkemase Boys. “Ik vind dat we te veel mensen hadden vandaag (zaterdag, red.) die niet de juiste vorm hadden. We verloren veel duels, veel tweede ballen. En te veel situaties die we gewoon niet goed uitspelen. Ik denk dat je wel de ploeg bent geweest die het meest in de aanval is geweest en het meest heeft geprobeerd om de winst te pakken.”

“Alleen zij hebben dat slim gedaan, rustig achterover leunen en dan valt in de tweede helft zo’n zondagsschot binnen. Maar als ik de hele wedstrijd neem, vind ik dat wij gewoon onder de maat hebben gespeeld”, klonken de woorden van Blok tegenover Omroep West.

Bekijk het volledige interview van John Blok

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag