woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBlok (Scheveningen) : '6 punten zijn heerlijk, daar gaan we van genieten'

Blok (Scheveningen) : ‘6 punten zijn heerlijk, daar gaan we van genieten’

Scheveningen kent een uitstekende start van het seizoen met zes punten uit twee wedstrijden. Zaterdag wist de ploeg van John Blok af te rekenen met Spakenburg (2-1). Vanzelfsprekend is de oefenmeester uitermate tevreden met de recente prestaties, maar wenst het allemaal niet groter te maken dan het is, zo gaf hij aan tegenover de camera van Eyecons.

Nadat Scheveningen aan de leiding kwam gaf het zaterdag deze voorsprong snel weer weg. ,,Gelijk na de 1-0 van ons is de concentratie even weg. Volgens mij de eerste keer dat ze in onze zestien waren ligt die gelijk binnen. Dat mag niet gebeuren, we weten dat die voorzet daar komt en dat ze een gevaarlijke spits hebben. Maar goed dat herstellen we dan goed en dat je het dan de tweede helft wat lastiger krijgt dat weet je. Echt uitgespeelde kansen heb ik niet geteld, maar wij krijgen minimaal twee momenten dat die bal er echt in moet. Dat hebben we niet goed gedaan, aan de andere kant is dit natuurlijk een fantastische overwinning”, aldus Blok tegenover de camera van Eyecons.

Blok is van mening dat de start niet veel zegt over het verdere vervolg van de competitie. ,,Die zes punten zijn heerlijk, daar gaan we ook van genieten en dan is het volgende week naar AFC. Net zoals anders, laten we na tien wedstrijden eens kijken waar wij staan. We moeten er van genieten, het is hartstikke mooi maar we moeten het niet groter maken dan het is. We moeten het wel in het juiste perspectief zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD