dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBlok pakt weer periodetitel met Scheveningen: 'Een geweldig seizoen'

Blok pakt weer periodetitel met Scheveningen: ‘Een geweldig seizoen’

Scheveningen wist zaterdagmiddag na de tweede- ook de derde periodetitel te veroveren in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Trainer/coach John Blok sprak na afloop dan ook over een geweldig seizoen en deelde complimenten uit aan de volledige spelersgroep. 

Geen kampioen
Scheveningen kende een uitermate teleurstellende eerste periode, maar vervolgens kwam de ploeg op stoom en wist het de twee daaropvolgende periodetitels te veroveren. ,,Het was een geweldig seizoen, zo vaak zal het niet gebeuren dat een ploeg die de tweede en de derde periode pakt geen kampioen wordt. Dat is jammer, maar ik moet de jongens echt een fantastisch compliment geven want als je de tweede periode al pakt en je weet dat de buit binnen is om dan ook nog eens zo’n derde periode neer te zetten dan hebben ze dat fantastisch gedaan”, aldus de oefenmeester tegenover de camera van Omroep West.

Tien overwinningen
De ploeg van trainer Blok wist tijdens het seizoen tien wedstrijden op rij winnend af te sluiten, een uitstekende prestatie. ,,Dat is natuurlijk bizar. Dat je beter gaat voetballen tijdens het seizoen lijkt mij de bedoeling, daar word ik ook voor betaald, maar op een gegeven moment klopte ook echt alles. Na de winterstop is het echt gaan lopen en hebben wij weinig meer weggegeven.

Quick
Scheveningen stuit nu in de nacompetitie op Quick. Praten over een eventuele promotie naar de Tweede Divisie wil Blok nog niet.  ,,Laten wij niet op de zaken vooruit lopen. We hebben nu die wedstrijd tegen Quick binnen. Dan gaan wij ons eerst eens voorbereiden op de wedstrijd van woensdag, daarna op zaterdag en dan zien we wel weer verder.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD