Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok over koppositie: “Dat zegt me niets”

Blok over koppositie: “Dat zegt me niets”

Scheveningen staat op dit moment op de eerste plek in de Derde Divisie Zaterdag nadat er afgelopen weekend met 3-0 werd gewonnen van ONS Sneek. John Blok maakt zich echter niet zo druk om die koppositie, zo gaf hij te kennen in een interview met Omroep West.

Koppositie doet Blok niets

De oefenmeester wil niet te veel waarde hechten aan de eerste plek in de Eredivisie. “Dat zegt me niets, dat heb ik wel vaker aangegeven. Als je kampioen wil worden, moet je daar aan het eind van de rit staan. Tussendoor maakt het niet zoveel uit. Maar het is al knap dat we in de kopgroep staan, alleen het belangrijkste was deze wedstrijd natuurlijk en dan drie punten pakken, dat hebben we denk ik op keurige wijze gedaan”, gaf Blok te kennen.

Voldoende zelfvertrouwen

Een beetje trots is de trainer wel. “Ik heb ook al eerder gezegd, het vertrouwen moet je niet halen uit de koppositie, maar uit het vertoonde spel en uit je overwinningen. Wij hebben wat dat betreft voldoende zelfvertrouwen, maar het is wel heel knap dat deze groep het voor elkaar krijgt om in deze fase van de competitie gewoon bovenaan te staan.”

Bekijk het complete interview met John Blok

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag