woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBlok: 'Onervarenheid speelt ons parten'

Blok: ‘Onervarenheid speelt ons parten’

Scheveningen mist tegen ODIN’59 morgen opnieuw een handvol speler. Peter Jungslager, Kevin Gomez Nieto, Ruben Koorndijk en Levi Schwiebbe staan naast reservedoelman Sven Wolsheimer op het lijstje afwezigen.

Kwakkelen

Het is vooral defensief dat trainer John Blok de vastigheden kwijt is waar hij vorig jaar op kon bouwen. Goed Kevin Gomez Nieto speelde vorig seizoen nagenoeg niet door een liesblessure maar Jungslager, Koorndijk en Schwiebbe zeer zeker wel. Het trio behoort tot de sterkhouders van de ploeg die de laatste weken zo aan het kwakkelen is. Slechts een punt uit de laatste vier wedstrijden. Zeker de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen DOVO (2-2) had zomaar drie punten kunnen opleveren. Dan had Tim Peters in de laatste minuut niet moeten missen vanaf de strafschopstip en hadden de Scheveningse aanvallers scherper moeten zijn in de afronding.

Lastige fase

,,Ik heb de beelden er nog eens op nagekeken maar we hadden zeker meer uit die scoringsmogelijkheden moeten halen. We moeten daar scherper in zijn. Zoals we ook minder slordig moeten verdedigen we geven de doelpunten te makkelijk weg”, benadrukt Blok tegenover Voetbal247.nl. De selectie van Scheveningen is er kwalitatief gezien niet op vooruit gegaan ten opzichte van het vorig seizoen. ,,De vervangers van de jongens die zijn weggegaan hebben absoluut kwaliteiten alleen de onervarenheid speelt hen parten. Daar hebben we zeker mee te maken. Daarom is het misschien ook niet vreemd dat we momenteel in een lastige fase verkeren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD