maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok nog altijd niet uitgekeken op Scheveningen

Blok nog altijd niet uitgekeken op Scheveningen

John Blok is nog altijd niet weg te slaan van De Houtrust. De trainer heeft besloten om er nog maar een jaar aan vast te plakken, waarmee dat al zijn veertiende seizoen bij Scheveningen zal worden. Dit seizoen draait de ploeg mee in de top van de Derde Divisie Zaterdag.

Genoeg sportieve uitdagingen

“Kortgeleden gaf John Blok in een interview aan, dat hij nog altijd niet ‘uitgekeken’ is op Scheveningen en voor de toekomst nog genoeg sportieve uitdagingen ziet bij de trots van voetballend Scheveningen. Aangezien deze mening wordt gedeeld door het bestuur van de Scheveningen, alsmede door de technische commissie, heeft men er dan ook het volste vertrouwen in dat John Blok nog altijd de aangewezen persoon is om de sportieve ambities waar te maken”, zo laat de club weten in een verklaring. Er is dan ook een akkoord bereikt voor het seizoen 2017-2017.

Al sinds eeuwwisseling actief

In 2000 debuteerde Blok, ook als speler al actief voor de club, als hoofdtrainer. Vijf jaar was hij de baas op De Houtrust, om uit te waaien naar Quick Boys en VVSB. In 2009 keerde hij terug naar Scheveningen, om kampioen te worden in 2013 in de Hoofdklasse en vervolgens telkens te overleven in de Topklasse. De stap naar de Tweede Divisie bleek te groot, maar samen met FC Lisse, IJsselmeervogels en ASWH vormt Scheveningen nu wel de kopgroep in de Derde Divisie Zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD