woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok na tweede remise Scheveningen: "Wisten dat het krap zou worden"

Blok na tweede remise Scheveningen: “Wisten dat het krap zou worden”

Scheveningen is één van de verliezers geworden van de afgelopen speelronde. In de strijd om het kampioenschap van de Derde Divisie Zaterdag speelde de ploeg van trainer John Blok met 2-2 gelijk tegen FC Volendam.

Lang seizoen

De titelrace is razend spannend. IJsselmeervogels, FC Lisse en Scheveningen maken allemaal nog serieus kans op het kampioenschap. Na speelronde 29 heeft IJsselmeervogels echter de beste papieren in handen, omdat FC Lisse hard onderuit ging bij Almere City (4-0) en Scheveningen voor de twee week op rij gelijkspeelde. Dat heeft mede te maken met de personele problemen, door blessures en schorsingen. Zo zakte Ricardo Samoender vorige week tegen Huizen in elkaar. Mogelijk duurt het seizoen voor Scheveningen daarom net te lang. “Wij wisten van te voren al dat het krap zou worden. Dingen die nu met Ricardo Samoender gebeuren, daar heb je geen vat op”, aldus Blok tegenover Omroep West.

Bekijk hieronder het volledige interview met John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD