Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok na tweede remise Scheveningen: “Wisten dat het krap zou worden”

Blok na tweede remise Scheveningen: “Wisten dat het krap zou worden”

Scheveningen is één van de verliezers geworden van de afgelopen speelronde. In de strijd om het kampioenschap van de Derde Divisie Zaterdag speelde de ploeg van trainer John Blok met 2-2 gelijk tegen FC Volendam.

Lang seizoen

De titelrace is razend spannend. IJsselmeervogels, FC Lisse en Scheveningen maken allemaal nog serieus kans op het kampioenschap. Na speelronde 29 heeft IJsselmeervogels echter de beste papieren in handen, omdat FC Lisse hard onderuit ging bij Almere City (4-0) en Scheveningen voor de twee week op rij gelijkspeelde. Dat heeft mede te maken met de personele problemen, door blessures en schorsingen. Zo zakte Ricardo Samoender vorige week tegen Huizen in elkaar. Mogelijk duurt het seizoen voor Scheveningen daarom net te lang. “Wij wisten van te voren al dat het krap zou worden. Dingen die nu met Ricardo Samoender gebeuren, daar heb je geen vat op”, aldus Blok tegenover Omroep West.

Bekijk hieronder het volledige interview met John Blok

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag