Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok: ‘Het seizoen blijkt te lang voor ons’

Blok: ‘Het seizoen blijkt te lang voor ons’

Zichtbaar teleurgesteld en geïrriteerd zag coach John Blok hoe zijn Scheveningen werd afgedroogd door IJsselmeervogels, dat een goede wedstrijd speelde, maar vooral profiteerde van de fouten van de titelconcurrent: “Met 6-0 verliezen is me nog maar weinig overkomen”, verzuchtte Blok tegenover TweedeDivisie.org.

Niet zo staan te snurken

“Als je snel op achterstand komt, weet je dat dit kan gebeuren”, wees Blok op de grote uitslag op het scorebord. “Vooraf weet je dat het een lastige wedstrijd wordt, gezien de vele spelers die we missen. Toch kunnen we na twee minuten zomaar op voorsprong komen. Maar als je hier iets wil, dan mag je niet zo staan te snurken zoals bij veel van onze tegengoals. Vooral na de 2-0 gaven we de goals te makkelijk weg, dat kan echt niet.”

Seizoen duurt te lang

Resumerend beseft Blok dat de pijp echt leeg is bij Scheveningen: “Ons seizoen blijkt gewoon te lang te duren. Bedenk ook dat we slechts een zomerstop van twee weken hebben gehad. Daarbij blijkt onze selectie met die vele afwezigen wat smal. Zonde, want dit slot doet afbreuk aan het verder goede seizoen dat we hebben gedraaid.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag