dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok: "Denk dat het wel de juiste uitslag is"

Blok: “Denk dat het wel de juiste uitslag is”

Scheveningen kwam op zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij ASWH. Na afloop sprak Omroep West met John Blok. De trainer van Scheveningen heeft het idee dat het terecht is dat er geen winnaar uit de wedstrijd is gekomen.

Blok tevreden met gelijkspel

Blok werd gevraagd of hij kan leven met de puntendeling tegen ASWH. “Als je naar de hele wedstrijd kijkt, dan wel. Zeker als je hier 1-0 achterkomt tegen een goed georganiseerde en geslepen ploeg. Met snelle en ik denk goede aanvallers. Dan moet ik die gasten een compliment maken”, zo vertelde Blok, die zijn ploeg uiteindelijk nog zag spelen voor meer dan één punt.

“We zijn blijven knokken voor een puntje en na die 1-1 zelfs nog voor de drie punten. Maar goed, daar waren we vandaag ook niet goed genoeg voor. Ik denk dat een puntendeling ook wel de juiste uitslag is.” Zowel ASWH als Scheveningen schieten in de titelstrijd echter niets op met het punt.

Bekijk het volledige interview van John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD