Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok: “Denk dat het wel de juiste uitslag is”

Blok: “Denk dat het wel de juiste uitslag is”

Scheveningen kwam op zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij ASWH. Na afloop sprak Omroep West met John Blok. De trainer van Scheveningen heeft het idee dat het terecht is dat er geen winnaar uit de wedstrijd is gekomen.

Blok tevreden met gelijkspel

Blok werd gevraagd of hij kan leven met de puntendeling tegen ASWH. “Als je naar de hele wedstrijd kijkt, dan wel. Zeker als je hier 1-0 achterkomt tegen een goed georganiseerde en geslepen ploeg. Met snelle en ik denk goede aanvallers. Dan moet ik die gasten een compliment maken”, zo vertelde Blok, die zijn ploeg uiteindelijk nog zag spelen voor meer dan één punt.

“We zijn blijven knokken voor een puntje en na die 1-1 zelfs nog voor de drie punten. Maar goed, daar waren we vandaag ook niet goed genoeg voor. Ik denk dat een puntendeling ook wel de juiste uitslag is.” Zowel ASWH als Scheveningen schieten in de titelstrijd echter niets op met het punt.

Bekijk het volledige interview van John Blok

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag