maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok: "Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden"

Blok: “Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden”

John Blok baalde na afloop van de wedstrijd tegen Huizen flink. De trainer van Scheveningen zag zijn ploeg met 1-1 gelijkspelen. Na afloop ging Blok het gesprek aan met Omroep West.

Geïrriteerd

Blok was absoluut niet tevreden over wat zijn team had laten zien tegen de laagvlieger. “Ik ben heel geïrriteerd. Slecht spelen kan, maar ik vind de manier waarop we dat vandaag hebben gedaan, dat is gewoon niet goed. Dan kunnen piepen over blessures en schorsingen. Volgens mij hadden we gewoon een redelijke selectie waarmee we van deze ploeg moeten winnen. Ik vind dat te veel jongens dat hebben laten zien”, gaf Blok te kennen.

Samoender

Een opmerkelijk moment in het duel was de wissel van Ricardo Samoender. Hij zakte in elkaar en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. “Voor de wedstrijd heeft hij het nergens over gehad en eigenlijk nadat hij in de fout ging bij dat doelpunt kwam hij dat hij last had. Hij zei aanvankelijk ook niet waarvan. Toen vertelde hij op het moment dat hij gewisseld werd dat hij last van zijn borst had. Toen wij van het veld af kwamen, zagen wij hier de ziekenwagen staan. Dat is heel vervelend. Ik hoop dat het goed met hem gaat dat is natuurlijk veel belangrijker dan het voetbal”, vertelde Blok, die zijn situatie absoluut niet als een excuus wilde zien. “Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden, daar moet je je gewoon voor af kunnen sluiten. Natuurlijk is het heel vervelend, maar dat zou ik wel een heel mager excuus vinden.

Het complete interview met John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD