Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok: “Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden”

Blok: “Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden”

John Blok baalde na afloop van de wedstrijd tegen Huizen flink. De trainer van Scheveningen zag zijn ploeg met 1-1 gelijkspelen. Na afloop ging Blok het gesprek aan met Omroep West.

Geïrriteerd

Blok was absoluut niet tevreden over wat zijn team had laten zien tegen de laagvlieger. “Ik ben heel geïrriteerd. Slecht spelen kan, maar ik vind de manier waarop we dat vandaag hebben gedaan, dat is gewoon niet goed. Dan kunnen piepen over blessures en schorsingen. Volgens mij hadden we gewoon een redelijke selectie waarmee we van deze ploeg moeten winnen. Ik vind dat te veel jongens dat hebben laten zien”, gaf Blok te kennen.

Samoender

Een opmerkelijk moment in het duel was de wissel van Ricardo Samoender. Hij zakte in elkaar en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. “Voor de wedstrijd heeft hij het nergens over gehad en eigenlijk nadat hij in de fout ging bij dat doelpunt kwam hij dat hij last had. Hij zei aanvankelijk ook niet waarvan. Toen vertelde hij op het moment dat hij gewisseld werd dat hij last van zijn borst had. Toen wij van het veld af kwamen, zagen wij hier de ziekenwagen staan. Dat is heel vervelend. Ik hoop dat het goed met hem gaat dat is natuurlijk veel belangrijker dan het voetbal”, vertelde Blok, die zijn situatie absoluut niet als een excuus wilde zien. “Dat zou ik wel een heel makkelijk excuus vinden, daar moet je je gewoon voor af kunnen sluiten. Natuurlijk is het heel vervelend, maar dat zou ik wel een heel mager excuus vinden.

Het complete interview met John Blok

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag