Volg ons
John Blok Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Blok: “Dat is knap, het moest echt uit de tenen komen”

Blok: “Dat is knap, het moest echt uit de tenen komen”

Scheveningen had het op zaterdag niet makkelijk tegen ASWH, maar toch boekte de club in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 3-1 overwinning op ASWH. Door de drie punten strijdt Scheveningen nog met Rijnsburgse Boys en ASWH om de derde plek.

Strijd om derde plek

De trainer van Scheveningen is blij met het feit dat zijn team nog derde kan worden na de ontmoeting met ASWH. “Dat is knap. Daar moet ik de jongens een groot compliment voor geven. Het moest echt uit de tenen komen. We hadden er ook niet zo heel veel beschikbaar vandaag. Maar ik denk dat we het uitstekend hebben gedaan”, gaf Blok te kennen tegenover Omroep West.

De titel

Scheveningen kan dit seizoen de titel niet meer pakken, maar FC Lisse en IJsselmeervogels strijden er wel nog om. Wie volgens Blok de eerste plek pakt? “Dat is een lastige. Ik denk dat Lisse sowieso al een fantastisch seizoen speelt, als je ziet waar ze vandaan komen vorig seizoen. Dat doen ze geweldig. Maar ik denk niet dat IJsselmeervogels dit nog weg gaat geven. Al zullen die een hele kluif krijgen aan Quick Boys, denk ik.

Bekijk het volledige interview met John Blok

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag