maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlok: "Dat is knap, het moest echt uit de tenen komen"

Blok: “Dat is knap, het moest echt uit de tenen komen”

Scheveningen had het op zaterdag niet makkelijk tegen ASWH, maar toch boekte de club in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 3-1 overwinning op ASWH. Door de drie punten strijdt Scheveningen nog met Rijnsburgse Boys en ASWH om de derde plek.

Strijd om derde plek

De trainer van Scheveningen is blij met het feit dat zijn team nog derde kan worden na de ontmoeting met ASWH. “Dat is knap. Daar moet ik de jongens een groot compliment voor geven. Het moest echt uit de tenen komen. We hadden er ook niet zo heel veel beschikbaar vandaag. Maar ik denk dat we het uitstekend hebben gedaan”, gaf Blok te kennen tegenover Omroep West.

De titel

Scheveningen kan dit seizoen de titel niet meer pakken, maar FC Lisse en IJsselmeervogels strijden er wel nog om. Wie volgens Blok de eerste plek pakt? “Dat is een lastige. Ik denk dat Lisse sowieso al een fantastisch seizoen speelt, als je ziet waar ze vandaan komen vorig seizoen. Dat doen ze geweldig. Maar ik denk niet dat IJsselmeervogels dit nog weg gaat geven. Al zullen die een hele kluif krijgen aan Quick Boys, denk ik.

Bekijk het volledige interview met John Blok

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD